Locavore Restaurant | 1016 Budapest, Naphegy utca 67.

+36 1 799 04 01 | info@locavore.hu

Locavore

Filozófia

 

A locavore egy Amerikából indult mozgalom, arra való törekvés, hogy minél több, helyi gazda által előállított, minőségi és szezonális alapanyagot használjunk a konyhában.  Igény arra, hogy a zöldségeink frissek, zsengék, és szezonálisak legyenek.

Budapest szívében, a Tabán felett található Locavore étterem az első, amelyik nevében is képviseli ezt a szemléletet.

Látszólag egyszerűnek hangzik, de a szakmabeliek tudják, hogy egy étterem számára komoly elköteleződés egy magas színvonalú alapanyagokat kínáló beszállítói kör kiépítése.

Mi a nevünkkel azt szeretnénk jelezni, hogy ez az a cél, amely felé folyamatosan és kitartóan törekszünk.

Aki helyi alapanyagokat használó étterembe jár, az hozzájárul ahhoz, hogy Magyarországon is meg tudjanak élni azok a gazdák, akiknek fontos a minőségi és egészséges termelés. Így tud fennmaradni az a szemlélet és termelési mód, amelyben nem a nagy profit az elsődleges szempont, hanem az egészséges, természetes alapanyag és étel előállítása. A frissesség a Locavore minden fogásánál alapkövetelmény.

Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk és élvezhetik majd a Locavore ízeket, mert ilyet máshol biztosan nem találnak!

-->
F
?

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.

Bezárás